fysio-zwolle-behandelingen
fysio-zwolle-behandelingen

Behandelingen

De algemeen fysiotherapeut is deskundig op het gebied van bewegen. Hij behandelt patiënten die in het dagelijkse leven belemmerd worden bij het bewegen. Samen met de algemeen fysiotherapeut werkt u aan meer bewegingsvrijheid en een betere kwaliteit van leven.


De algemeen fysiotherapeut behandelt patiënten individueel of in groepen. Hij gaat samen met u aan het werk om u zo snel en zo goed mogelijk resultaat te laten behalen. Bij het opstellen van een behandelplan kijkt hij samen met u naar uw wensen, uw lichamelijke situatie en uw mogelijkheden. Met zijn adviezen en oefeningen zorgt hij ervoor dat u weer beter kunt bewegen. Tevens is er aandacht voor een stuk preventie. We leggen graag aan u uit hoe u bepaalde klachten kunt voorkomen. Ook daarvoor kunt u terecht bij de fysiotherapeut.

Verwijzing / DTF

Zonder verwijsbrief naar de fysiotherapeut
U kunt rechtstreeks naar de fysiotherapeut (DTF). U hebt dus geen verwijsbrief nodig van de huisarts. Dat heeft voordelen. U komt namelijk direct bij de juiste behandelaar terecht en kunt meteen aan uw herstel gaan werken. De fysiotherapeut is opgeleid om een goede diagnose te stellen. Bij twijfel overlegt en/of verwijst de fysiotherapeut u naar uw huisarts.

Openingstijden

Maandag - Vrijdag 7:30 - 18:00
Dinsdag 7:30 - 21:00
Zaterdag & Zondag Gesloten

Onze praktijk is rolstoel toegankelijk

Maak een afspraak

Via onderstaand contactgegevens kunt u ons bereiken binnen onze openingstijden.